Святий посередник виконує бажання

 Святий Миколай не просто так отримав прізвисько Чудотворець. За допомогою його великий труд і прагнення допомагати людям багато знайшли віру, яка залишилася з ними назавжди. Люди, які довгі роки не можуть знайти покликання, влаштовуються на хорошу роботу, навіть не маючи кваліфікації. Самотні жінки знаходять людину, яка готова створити сім’ю. Хворі піднімаються з ліжка і повертаються до нормального життя. Святий Миколай справді допомагає направити долю свою і улюбленого в правильне русло. Але потрібно буде здійснювати молебень, щоб поміняти погане в кращу сторону.

Така потужна, життєва, сильна енергія не залишилися непоміченими для християн, тому особистість цієї людини обросла легендами. Миколи навіть називали прообразом Діда Мороза, чий образ живе в наших серцях з самого дитинства. В молитвах до нього потрібно та сама щирість і дитяча чистота, що зумовлює нашу долю.

Текст молитов і час читання

Микола Чудотворець вважається самим наближеним до Бога святим, свого улюбленого Господь слухає уважно. Молитва до нього самі сильна і ефективна. Все тому, що ще за життя він здобув велику довіру Бога, а повернути йому добрість найпростіше. Варіантів священних текстів існує багато, але є одна молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю.

Є дати, коли найкраще звертатися з проханням поліпшити життя і настрій, – 19 грудня і 22 травня. Це Нікола Зимовий і Нікола Літній, добре відомі в народі. У ці дні можна починати читати сорокаденний молебень. Молитву потрібно спочатку читати, а потім загадувати бажання на долю, думаючи тільки про хороше. Переконайтеся, що бажане не завдасть шкоди оточуючим людям.

Текст молитви:

«Чудотворець Миколай, допоможи мені в бажаннях моїх тлінних. Не гнівайся на прохання зухвалу, але і не покинь мене в справах суєтних. Що на благо тих, хто забажав, виконай своєю милістю. Коли лихі хочу, відверни напасті. Нехай всі бажання праведні здійсняться, а життя моє щастям наповниться. Хай буде воля твоя, амінь. »

Також можна читати для того, щоб в будинку з’явилися гроші, наступний текст:

«О, Всесвятий Микола, угодник Господа, наш заступник і в будь-яких скорботах помічник. Допоможи мені грішному та смутному в моєму житіє, умоли Господа дарувати мені залишення моїх гріхів, скоєних від юності і протягом життя всієї, справою, словом і думкою і всіма моїми почуттями. І допоможи мені, окаянному, умоли Господа Бога позбавити мене від поневірянь і вічних мук. Так завжди прославляю Отця, Сина і Святого Духа, і твоє милостиве заступництво, нині і повсякчас, і на віки віків, амінь. »

Старослов’янську варіант для того людини, хто давно займається православними духовними практиками:

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий, світу всьому істочаяй многоценное милості миро, і невичерпне чудес море, хвалю тебе любов’ю, Святителю Миколаю ти ж бо маєш сміливість перед Господом, від усяких ма лих свободи, та покликом ти: Радій, Миколу, великий чудотворче . Ангела чином, земного Сущани єством яви тобі всього творіння Творець; благоплодную бо доброту душі твоєї передбачивши, преблаженний Миколу, навчи всіх волає тобі так: Радуйся, що від утроби очищений; радуйся, навіть до кінця освячений. радуйся, народженням своїм батьків удівівий; радуйся, силу душевну абие після різдва явив. радуйся, сад землі обітниці, радуйся, кольорі Божественного насаджень. радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, древо чудоточное раю Ісусового. радуйся, Крін райського прозябенія; радуйся, миро Христового пахощів. радуйся, бо через тебе відганяючи ридання радуйся, бо через тебе приноситься радість. радуйся, Миколу, великий чудотворче. Бачачи твоїх світ вилив, богомудрий, просвіщати душами і тілес, дивного тя міроточца Живоносне, Миколу, зрозуміле: чудесами бо яко водами, благодаттю Божою виливаються, напаяеші вірно кричущих до Бога: Алилуя. Розум неуразуменний нагадуючи про Святій Трійці, був єси в Нікеї зі святими батьки поборник сповідання православної віри: одно бо Отця Сина сповідав єси, сопрісносущна і сопрестольна, Арія ж безумнаго викрив єси. Тим-то вірні навчишся співати тобі: радуйся, великий благочестя стовпом; радуйся, вірних притулку граді. радуйся, тверде православ’я зміцнення; радуйся, чесне Пресвятої Тройці носило і похвалу. радуйся, Отцю, равночестность Сина проповедавий; радуйся, Ариа возбесівшагося від Собору святих отгнавий. радуйся, отче, отців славна окрасо; радуйся, всіх богомудрих премудра доброто. радуйся, вогненна словеса іспущаяй; радуйся, добро стадо своє наставляяй. Радуйся, бо тобою віра утверджується; Радуйся, бо тобою єресь скидає. радуйся, Миколу, великий чудотворче.

Як правильно читати молитву?

Святий Миколай Чудотворець допомагає швидко, за це його і люблять в народі. Але для того, щоб таємне бажання здійснилося, молитву потрібно читати за особливими правилами. Найголовніше – не бажати отримати щось для себе за чужий рахунок, не намагатися відбити кохану людину в іншої, відвести багатство і повернути хорошу роботу, яка дісталася іншим. Ви можете молитися за життя і здоров’я близьких, улюбленого і власне щастя і удачу. Важливо робити це правильно, методично, не відступаючи від ритуалу ні на крок.

Сила цієї молитви від самотності дозволяє повернути в життя коханої людини, якщо читати її щоранку протягом 40 днів. Молебень не можна переривати, тому якщо пропускаєте один день – починайте вашу традицію заново. Читання повинно супроводжуватися підпалом лампадки та молитвою на образ святого Миколая Чудотворця.

молитовний обітницю

Церковні приписи, які необхідно дотримуватися протягом усіх 40 днів, підсилюють молитву. Миколи Угодника буде набагато легше допомогти вам, якщо ви будете дотримуватися наступних правил:

  1. Сильна молитва, яка зраджує долю, вимагає бездоганної віри від людини. Якщо вам потрібно повернути коханого в своє життя і позбутися від самотності, не обмежуйтеся одним текстом. Відвідуйте служби, ходити на сповідування, подавайте милостиню і читайте Біблію, щоб повернути духовність в будні.
  2. У ці 40 днів не вдавайтеся до гріху обжерливості, не пийте алкоголь і не паліть. Постійно думайте про те, що робите добру для себе і близьких, заради цього варто припинити грішити і нарешті подумати про душу. Молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю, вимагає зосередженості.
  3. Розмістіть ікону в східній частині приміщення і не прибирайте її після молитви. Зазвичай там розміщується іконостас, тому це правило буде нескладно дотримати.
  4. Предмети, які ви будете використовувати, щоб молитвою повернути людину до вас, необхідно висвітлити. Але якщо ви фізично не має можливості зробити це, творите молитву перед звичайною лампадою і іконою, яка куплена в церковній лавці.
  5. У кімнаті, де буде відбуватися ритуал, не повинно бути веселощів для людини. Також не варто сваритися в цьому приміщенні, наведіть там чистоту і регулярно прибирати.
  6. Рано вранці виконуйте свій ритуал. Вставайте так рано, щоб ніхто не міг відвернути вас від спілкування з Богом через молитву Угодника.

Виконання обітниці в вашу сторону гарантує сильну захист молитовного слова від пристріту і захищає вашої коханої людини. Якщо ви будете намагатися, у вас неодмінно вийде. Чисті помисли завжди будуть почуті, тому потрібно творити молитву від душі, від самого серця, не звертаючи уваги на перешкоди і тимчасові заходи приборкання тіла для очищення духу.

Чи працює звернення до Миколи Угодника від самотності

Люди, які здійснювали молебень Миколаю Чудотворцю, відзначають, що їхні мрії і прохання збулися дуже швидко. Люди з важкими хворобами швидко приходили в форму, а ті, хто впав у відчай, знайшли сенс життя і радість. Багато з подивом зрозуміли, що позбулися від самотності, поруч з ними з’явився вірний супутник життя, вони змогли повернути кохану людину в долю. Навіть на порожньому місці, де, здавалося б, уже нічого не може прорости, виникали нові почуття, зміни на краще, приходив успіх і прилітала синій птах удачі.

І вашу мрію теж здійснить Микола Чудотворець. Найголовніше, не бажати нікому зла і не намагатися побудувати щастя на чужій біді. Після лікування від самотності і одужання не забудьте подякувати святого. Ласкаво потрібно повернути, щоб воно пішло по колу. Народна любов до Миколи Угодника не здаватиметься такою дивовижною, якщо ви на собі відчуєте силу молитви, яка звернена до святого.

Ссылка на основную публикацию