Молитви Миколи Угодника, Матрони, Ксенії, щоб на роботі все було добре

У наш непередбачуваний час людині часто доводиться стикатися з труднощами. Часом здається, що чорної смузі не буде закінчення. Особливо важко, коли ми залишаємося «не при справах», втрачаємо роботу і починаємо пошуки нової. Як отримати гідне місце, не потонувши в жорсткій конкуренції? А як зробити, щоб професія приносила стабільний дохід і не загрожувала жодними неприємностями? Найнадійніший, вірний помічник у всіх життєвих негараздах – це Молитва. Наші небесні заступники завжди допоможуть впоратися з будь-якими труднощами на роботі і повернути впевненість.

При читанні молитви вимовляєте її слова з щирою вірою. Добре, якщо перед вами буде знаходитися ікона Заступника. Звертатися до нього можна коли завгодно (вранці, ввечері, перед майбутнім співбесідою, планерки, здачею звіту).

Для пошуку стоїть роботи

За допомогою молитви своє прохання можна передати Святим (Божим угодників), щоб вони посприяли нашим справах перед Господом. Для кожного Великомученика існує власне звернення, до них слід звертатися тільки в певних випадках. Які Угодники допоможуть знайти гідне місце?

Матрона Московська

Чудотвориці Матрона – вірна помічниця людей, вона надає допомогу всім (навіть представникам іншої віри). Чудотвориці завжди допомагала людям вирішити будь-яку проблему. Особливо стосується це особистостей, які заплуталися в своєму житті і перебувають на роздоріжжі (це відноситься і до проблем в роботі).

Молітослов до Матрони допомагає впевнено влаштуватися на нову службу, зайняти гідне становище, підвищить фінансові можливості і добре посприяти кар’єрному росту.

Звертайтеся до Великої чудотвориці з наступними словами:

«Наша мати Матронушка Свята, та допоможи священними словами своїми благословенному рабу Божому (ім’я) вишукати службу потрібну до порятунку, і збільшення духовному, щоб не віддавати духу особового на гріховне, мирське та суєтне. Дай силу знайти милостивого дарує роботу, поважає заповіти Панове, не змушує його примушувати до праць за днів святі недільні, так святкові. Так захисти мене, раба Божого (ім’я) на службі від усілякого спокуси і злоби чорної, нехай стане ця праця тільки на благо і порятунок, Батьківщині і Господу на користь, а батькам на щастя. амінь ».

Микола Угодник

Великого святцях глибоко шанують всі православні люди. Ще за свого мирського життя Микола славився численними чудесами, він добре надає допомогу у всіх починаннях і в здобутті гідного служби.

Просіть у нього, щоб вигідно поміняти роботу, якщо бійтеся звільнення. Допоможе Угодник і молодим студентам, що закінчують навчання і стоїть на порозі вибору.

Молитва для здобуття надійної роботи:


«Святий Угодник Микола, загальний благодійник. Звільни душу мою від зла лютого, та заздрості пріставучий від людей поганих. Коли труд не ладиться, а провиною всьому умисел окаянний, що не карай недругів моїх, очисти душі їх від смути власної. А коли на мені є сажа гріховна, прийми прохання про щире каяття, даруй мені допомогу чудодійну для праці праведного. Ниспошли для мене службу, щоб по совісті було, а оплату трудову по заслугах. Нехай буде так. Амінь ».

 Ксенія Петербурзька

До Блаженної Ксенії люди завжди ставилися з глибокою повагою і довірою. Будь-який звернувся до Святої юродивой, отримував благословення Боже, вона не відмовляла нікому. Не дарма Ксенію називають в народі «швидкої Божої пособниця». Після кончини Святий, її силами було скоєно безліч чудотворення.

Молітослови до Блаженної Ксенії особливо дієві жінкам, що турбуються про надійну роботу для свого чоловіка або сина.

Молитва Святий угодниці про працевлаштування для чоловіка:

«Свята Ксенія, мати всіх заступниця! Захисниця всіх, молітвенніца перед Господом. Перед небесним чином твоїм я, раба Божого (ім’я) прошу чемно. Вимолити прощення у Господа за гріхи чоловіка мого, ненавмисні, та усвідомлені. Щоб наставив Бог на шлях істинний і очистив душу супружную від скверни та задумів неправильних, від грубості і марнославства. Нехай служба чоловіка мого користь приносить, благословенну Його долонею небесної. Всієї захисниця, Ксенія всеблаженна, моя надія та заступниця. З тобою разом славлю Господа! Амінь ».

Святі покровителі професій

У людей різних професій існують особисті наставники, помічники. Це ті Святі, які за свого життя займалися аналогічним видом діяльності (виліковували від хвороб, хоробро билися в боях, рятуючи батьківщину, виховували дітей, допомагали радою). Цих православних святих нині називають «небесними заступниками ремесел».

  • Люди, що працюють в сфері медицини: Великомученик Пантелеймон, Святитель Лука.
  • Керівники підприємств, директора: Ярослав Мудрий.
  • Службовці по дипломатичній частині, перекладачі та лінгвісти: Архангел Гавриїл.
  • Водії, працівники морського судноплавства: Микола Угодник.
  • Фінансисти (маклери, бухгалтера, банківські службовці, економісти): Євангеліст Матвій, ігумен Йосип Волоцький, Святий Спиридон.
  • Наукові співробітники, педагоги, архіваріуси, музейні служителі: Сергій Радонезький, Тетяна Римська.
  • Юристи, судові виконавці, працівники прокуратури та податкової служби: Георгій Побідоносець, Ярослав Мудрий.
  • Працівники нафтогазової служби: Князь Володимир.
  • Службовці в держапараті: Софія преіменітом.
  • Співробітники МВС, ФСБ: Іоанн Воїн, Олександр Невський, Георгій Побідоносець.
  • Службовці військово-морського флоту: Андрій Первозванний.
  • Художники: Євангеліст Лука.
  • Люди, що працюють в сільському господарстві: Святий Спиридон.
  • Працівники будівельних спеціальностей: Архангел Михаїл.
  • Люди, зайняті ткацтвом, шиттям, рукоділлям: Параскеви П’ятниці.
  • Працівники сфер торгівлі: Микола Мирлікійський.

Звертатися зі словами молитви до таких Святим потрібно так, щоб ясно розуміти, що ви хочете, конкретизуйте свої прохання. І не забувайте обов’язково дякувати їм за надану допомогу!

Щоб справи ладналися, до Святого Трифона

«О, святий мученик Христа Трифон! Швидкий помічник християн, я кличу до Тебе, і молюся, дивлячись на твій святий образ. Почуй мене, як ти завжди чуєш вірних, що шанують пам’ять про тебе і твоєї священної смерть. Адже сам ти, вмираючи, говорив, що той, хто перебуваючи в печалі і скруті, закличе тебе в своїх молитвах, той буде звільнений від усіх неприємностей, нещасть і неблагополучних обставин. Ти римського кесаря ??від демона звільнив і від хвороби зцілив, почуй же і мене і допоможи мені, зберігаючи завжди і у всьому. Стань мені помічником. Будь мені захистом від лукавих демонів і до Царя Небесного дороговказною зіркою. Молися за мене Богу, хай помилує він мене твоїми молитвами і подасть мені радість і благословення в роботі. Хай буде він поруч зі мною і благословить задумане мною і добробут моє примножить, щоб я трудився на славу імені його святого! Амінь! »

 

Для нового працевлаштування, Господу

Є сильні молитви, які допомагають звертатися безпосередньо до Бога з проханням про благополуччя, отриманні гарної служби та про те, щоб на роботі справи, та й все інше було стабільним:

«Господь наш Небесний! В ім’я сина Божого Ісуса даруй раба твого (ім’я) такий службою, щоб я міг втілювати дари, та таланти, даровані Тобою, даруй мене працею, що приносять спокій і достаток, на якому я здатний принести користь людям, так щоб мав від служби гідну оплату . амінь ».

Молитва про стабільність в службових справах, Господу

«Отець наш Небесний! В ім’я Ісуса Христа я кличу до Тебе про удачу від усякого труду мого нових. Чим би не займався я, щоб не робив так задумував, даруй успіх мені з надлишком. Благослови на справи мої благі, так плоди своєї праці. Навчи приносити користь людям, так працювати благочестиво в сферах, яких Ти наділив мене вмінням. Звільни від праць зайвих, подай що і як робити треба, щоб досягти надійність у всьому ». 

 

сила жінки

Якщо ці молитви буде вимовляти жінка, піклуючись про благополуччя чоловіка, вони стануть набагато сильніше. Жінка захищає чоловіка своєї незламної, потужної вірою, її любов здатна змести все на шляху. І звернення дружини до Бога про кохану людину, допоможуть не тільки знайти дружину стабільну роботу, але і додадуть сім’ї сили, стійкість і подарують нову глибину всім сімейним почуттям!

Удачі вам!

Відео по темі

Ссылка на основную публикацию