Молитва Іоана новому Сочавського для допомоги в торгівлі

Чи збираєтеся почати бізнес? Уже почали його, але страждаєте від відсутності покупців? Не знаєте, яким чином рухатися вперед? Шукали допомоги, порятунку у всіх, але святі ніби не чують вас? У такому випадку варто звернутися з проханням про допомогу до Івана Сочавського. Прочитайте в його честь молитви, молитва ваша повинна йти від чистого серця, повинна допомагати в складних справах і вирішенні проблем в бізнесі. Особливо активно цей святий допомагає торгівлі, торгівлю він вважає одним з найдостойніших благ. З цієї причини він намагається зробити все можливе для того, щоб ви отримали результат.

Як правильно читати молитву ?!

  • Всі слова, які ви будете вимовляти, повинні бути наповнені не скаредністю, що не спрагою грошей і наживи, а щирою і ніжною любов’ю. Нічого немає поганого в тому, що людина пропонує товари / послуги, адже цим він несе підлогуьзу для інших людей.
  • Просіть не тільки за себе і свій бізнес. Вам важливо розуміти: якщо ви не зможете продавати свої товари і послуги, то люди не зможуть придбати для них певну цінність і важливість. Якщо говорити про правильно торгівлі, торгівлю варто сприймати як обмін благами.
  • Молитву читають в тиші, бажано максимально зосередитися на своєму запиті, на свої побажання, «поговорити» зі святим.
  • Правильний настрій на молитву – запорука успіху. Ви повинні ставитися по-новому до ваших проблем, подивитися на складності з іншого боку. Дуже часто саме під час щирої молитви вищі сили вкладають в вашу голову чудову ідею, здатну перевернути все навколо.
  • Якщо вас цікавить Іоанн, Іоанну молитися необхідно простими і зрозумілими словами. Він хоч і був з хорошої сім’ї, але не звик до шикарним привітань, дорогим словами. Для нього головним і визначальним є те, які значення ви хочете донести, який сенс вкладаєте в кожне вимовлене слово. Для тих, хто знає молитви, молитва святому не складе труднощів: вона буде простою, зрозумілою і легкою. А виражений за допомогою молитви крик обов’язково почують.

Молитва на захист

Часто купці відправлялися в чужі землі, не знаючи, що чекає їх попереду. На них могли напасти пірати, контрабандисти, злодії. Їх корабель міг потонути. щоб знизити всі ці ризики, перед відправленням в далеку дорогу читали просту молитву.

«Вибраного нашому захиснику і поборникові християнства, істинного мученику і воїну Христа ми відправляємо благання свої. Ми просимо про пощаду і допомоги Всевишнього в справах ризикових, в бізнесі складному. Наповнені вдячністю і любов’ю, на вас сподіваємося, вас чекаємо і просимо! Щоб були наші прохання почуті! Амінь! ».

УВАГА! Звичайно, сьогодні ніхто не відправляється в заморські країни під серйозним ризиком для життя. Але прохання про допомогу до мученику можна відправляти в будь-який час: коли ви збираєтеся на важливу зустріч з компаньйоном або потенційним партнером; коли ви хочете продати велику партію товару в одні руки, але поки угода перебуває під великим питанням. Якщо вам необхідний Іоанн, Іоанну варто тільки один раз вимовити свої благання – і ви отримаєте результат.

Всім допомагає Іоанн, Іоанну необхідно віддавати свої благання, прохання і голоси, щоб він почув вас, допоміг зрозуміти складності і ті суперечності, якими наповнена життя кожної людини.

Молитва, яка дає результат

Різні існують молитви, молитва ця наповнена особливою енергетикой, тому з нею ви точно отримуєте результат. Слова звернення до святого прості, зрозумілі практично всім.

«Святий всехвальний великий мученик Іоанн! Просимо тебе про порятунок нашому, молимо тебе про допомогу в справах торговельних та в бізнесі. Всім допомагає Сочавський, Сочавського ми і адресуємо свої прохання. Так снізойді ж до нас, рабів грішних (тут називають імена), допоможи нам отримати успіх у справах торгових. Попроси за нас перед Господом вибачення за всі гріхи наші і гріхи. Захисти бізнес торговий від злого ока людського, від недуги тілесного, від проблем душевних. Нехай моя справа і далі цвіте, людям праведним щастя несе! Нехай буде благополуччя і успіх, нехай вони супроводжують нас всіх! А тепер щоб було так! Амінь! ».

УВАГА Якщо часто вимовляти текст цієї молитви, молитва обов’язково дасть результат. Але не варто очікувати, що це трапиться дуже скоро.

Як допомагає молитва ?!

Всім допомагає Іоанн, Іоанну необхідно наполегливо і постійно молитися. Так уже влаштована Сочавський, Сочавського необхідно постійно звертатися своїми проханнями і благаннями, щоб отримати результат. Не варто очікувати, що він буде відразу ж. Ті, хто не вперше звертаються до мученику за допомогою, кажуть, що чекати її миттєво годі й говорити. Але ви помітите після першої молитви, молитва змінює ваше життя акуратно і поступово. Спочатку на вашому шляху з’являються «необхідні» люди, необхідні зв’язки, нові пропозиції. У ваше життя приходять ті, хто здатний принести багато користі. Якщо вашу молитву так і почув Сочавський, Сочавського не варто тут же відправляти свої дари. Ідеально буде, якщо ви висловите подяку у формі молитви, молитва принесе більше користі святому і вам.

Якщо вам потрібно Іоанн, Іоанну необхідно всього лише відправити свій клік про допомогу в простій формі: «Іоанн, заступник наш на небі і землі! Закликаю (тут вказуєте своє ім’я), допоможи в ситуації лихий, проблеми мої дозволь, допоможи мені вирішити проблему з (тут вказуєте ті складність, яка зустрілася на вашому шляху). Я на тебе уповаю, Іоанн, Іоанну тільки одному поклоняюся, у тебе прошу захисту в годину складний і лихий! Тільки ти мені допоможеш, тільки ти знаєш, як вирішити мою складність, що принести в життя! ».

Просіть допомоги у святих – і вони обов’язково прийдуть вам на допомогу

Ссылка на основную публикацию