Змова на святу воду

Людям вода потрібна для того, щоб випити і втамувати спрагу. Мало хто знає, що саме вода здатна вилікувати дуже багато хвороб, захистити від поганих людей і негативу. Але такими магічними силами володіє не вся вода, а тільки особлива. Тому, щоб вона подіяла і почала лікувати, роблять змову на святу воду. Якщо ви бажаєте зробити невеликий запас такої води, збирайте її в свято Хрещення Господнього. У такій святе свято вся вода в усьому світі свята, і допомагає від багатьох хвороб.

Сила змови на святу воду

Молитва для зцілення

Обов’язково перед тим, як почати пити святу воду, потрібно прочитати молитву. Текст вона має такий:

«Про наш Господь Отче Сина і Святого Духа. Любіть і поважайте раба Божого (ім’я). Нехай хвороби все пройдуть і настануть прекрасні дні. Зціляємося і відпускаємо всі гріхи. Амінь ».

Свята вода може допомогти кожному і позбавити від багатьох захворювань. Щоб вода точно змогла допомогти, потрібно не тільки її освятити, а й знати, як правильно нею користуватися. Роблять такі обряди, тільки за допомогою християнських молитов. Перед вживанням води, потрібно обов’язково читати молитву три рази, а після тільки починати пити.

Такими вчинками ви збільшите лікувальні здатності води і почистіть свої думки і душу. Коли починаєте промовляти молитву, потрібно обов’язково її говорити на склянку, наповнену водою. Також пам’ятайте, що після молитви потрібно перехреститися і вклонитися тричі. У момент самого процесу постарайтеся не звертати увагу на труднощі і не відволікатися, все думки направити тільки на слова заклинання і на святу воду.

Чого чекати від змов святої води?

Місяць має дуже сильну енергетику, і найсильніший вплив вона дає саме воді. Всі знають, що організм людини складається на вісімдесят відсотків з рідини, відповідно, під час пиття святої води небесна сила починає контролювати думки і роботу людини. Тому, якщо зробити змову на святу воду, то вона стане ще сильніше і цілюще.

Коли ви почнете робити змову на святу воду, то після його закінчення воду ставлять на вікно так, щоб місячні промені потрапляли на неї. І на ранок свята рідина буде настільки енергетично заправленої, що всі проблеми будуть вирішуватися дуже швидко. Але також варто і знати, що диво вода не завжди буде мати силу. Сила почне потроху зменшуватися, все залежить від зростаючої і спадаючої місяця. Тому рідина потрібно встигнути використати в повний місяць, за два-три дні.

Обряд від пристріту з використанням святої води

Вода вбереже від пристріту

Змова на воду святу проводять і від зняття пристріту. У момент цього потрібно взяти чашку води і прошепотіти над нею така змова:

«Рослини живі ростуть в саду. Від мене мій пристріт нехай піде. Я, раб Божий (ім’я), сильно страждаю, допоможіть, врятуйте, захистіть. Пристріт поганий, не сильний, прогнати неважко. Вода, вода все змиє. Амінь ».

Дуже шкода, що люди не захищені від бід, які їм завдає інша людина. Той негатив, який вони отримують, вони можуть і його не помічати, і будуть далі продовжувати з ним підтримувати відношення. Чим міцніше і ближче буде спілкування з поганою людиною, тим більше негативу і горя можна отримати і не помітити. Якщо у людини присутня невелика переживання, коли він знаходиться біля нього, то, швидше за все, це накладений пристріт. Уберегти себе від такої проблеми допоможе свята вода і спеціальний змову.

Під час змови на воду читають молитву, а потім кожен день нею вмиваються. Вона знизить у багато разів негатив, який можуть наслати на будь-яку людину. Вмивати починають спочатку очі, а потім переходять до щік, підборіддя і чола. Намагайтеся вмивати обличчя з вигляду хреста, як би хрестіть особа, церковним хрестом. Під час всього процесу вимовляєте постійно молитву. Якщо знадобиться, зробіть такий процес ще і на ніч перед сном. Таким чином ви дуже швидко відженете від себе недоброзичливців.

Вода свята з храмів

Змова на воду з трьох церков, має дуже сильну силу, яка вміє лікувати від багатьох хвороб. У стародавні часи таку рідину називали трехзвонной. Її зазвичай набирали на святі свята і брали в трьох різних храмах, саме тоді, коли святкові служіння закінчувалися. Коли вода була набрана, її примушували між собою і наливали в одну загальну ємність.

Щоб свята рідина вийшла дійсно святий і мала дуже сильну дію, треба черпати її в поруч розташованих храмах. Багато хто стверджує, що визначити її силу можна, якщо почути дзвін одного храму в двох інших. Тому, якщо дуже потрібна свята вода, треба вирушати в найсвятіші місця.

Змова на святу воду для сильної любові

Змова на любовні стосунки з чоловіком краще вимовляти на зростаючій місяці сидячи вдома. Якщо провести обряд правильно, то улюблений повернеться в сім’ю і його почуття значно зростуть. Крім цього, потрібно правильно налаштуватися, і тільки потім проводити ритуал. Ваші думки повинні бути спрямовані тільки на бажання повернути любов і колишні почуття. Щоб ефект був точним, можна зав’язати стакан, в якій знаходиться рідина, червоною стрічкою і поставити біля фотографії улюбленого.

Вимовляти слова потрібно такі:

«Ти душа моя, раб Божий (ім’я), скучаю за тобою, сильно плачу і переживаю, де ти і що з тобою. Подарую тобі любов, і буду любити до кінця своїх днів. Наша любов, пристрасть наша, все ми зможемо, все переживемо, через все пройдемо. Як водиця засихає, так і ти без мене засохнешь. Амінь ».

  1. Коли немає фотографії улюбленого, можна просто уявити в думках його обличчя.
  2. Вимовте змову сім разів, запаліть свічку і нехай постоїть вона біля води кілька годин, так би мовити, очиститься.
  3. Через кілька годин потрібно зробити пару ковтків води або випити все, як захочете. Якщо ваш коханий не захоче сам пити воду, можна підлити її в чай ??непомітно. Воду він повинен вживати, коли побуває в гарному настрої, так як позитивного результату можна не добитися.

Змова для залучення грошей за допомогою святої води

Щоб отримати багатство, обряд потрібно проводити на прибуває місяць, а також обзавестися церковної свічок. Також читати змову бажано тільки в певні дні, наприклад, 2, 3, 4, 5 день після молодика. Перед початком, потрібно стати на східну сторону біля вікна, відкрити його викинути три будь-яких монети і сказати такі слова:

«Встану я, раб Божий (ім’я), рано вранці і почну говорити, просити, благати і вірші читати. Монети в вікно кидаю на місяць і в землю саджаю. Як трава росте, так і гроші мої почнуть зростати. Ти хрещений мій батько, а я твій син. Слухаю свого батька і допомогу будь-яку приймаю. Відвернися, зло, повернись до мене тільки добро. В ім’я Отця і Сина, і Святого Духа Амінь ».

Як відомо, місяць всемогутня, вона впливає на багато речей. Місяць не тільки лікує людей від різних захворювань, але і приносить радість, щастя, гроші і повертає любов. Також під час читання потрібно запалити свічку, підпалювати її потрібно тільки сірниками, інші пристосування не підійдуть. Освітлення повинне бути тільки від свічки, інші лампи обов’язково потрібно вимкнути. Після всього зробленого, нічого більше робити не варто, а тільки чекати. Але коли фінансове становище не змінилося, можна спробувати зробити ритуал ще раз, і тільки на повний місяць. Як можна заговорити святу воду – дуже просто. Постарайтеся все ритуали проводити за правилами і з вірою в диво.

Ссылка на основную публикацию