Потужна молитва про збереження сім’ї

Для кожної свідомої людини сім’я – коштовність, яку непросто зберігати. У всіх в житті бувають неприємності, прикрощі, труднощі і злигодні, які порушують благополуччя духовне в сім’ї. Сварки з друзями, неприємності на роботі, сторонні образи і позбавлення ми неминуче приносимо в будинок, хоча завжди клянемося більше цього не робити. Сім’я підтримає, заспокоїть і налаштує на гарний лад. Навіть у найскладнішій ситуації близькі можуть повернути до життя, повернути благополуччя в своїй родині. Допоможуть в цьому молитви та ікони.

А якщо в сім’ї немає миру і тиші? Все життя людини руйнується, адже його міцний тил дав тріщину або улюблений залишає вас. Всі проблеми відходять на другий план, більше не хвилюють, якщо з’являються складності в сім’ї. Без відновлення відносин нічого доброго в життя не прийде. Але є один працюючий і перевірений варіант – молитва про збереження сім’ї.

Якщо чоловік поважав і любив вас довгі роки, а потім просто перестав помічати, може мати місце навіть чорна магія. Тільки сила православної молитви православні про сім’ю здатна поборотися з нею. Вона допомагає змиритися і зробити крок в сторону примирення, усвідомити свої помилки, якщо в ситуації, що склалася винні ви.

Господь в силах поставити вас і членів сім’ї на правильний шлях, потрібно тільки звернутися до нього з правильними словами, з молитвою за благополучну сім’ю. Почніть дякувати Богові за все, що він вам дав, вже зараз. Попросіть у нього зміцнення відносин. Ікона святої мучениці Матрони Московської, Богородиці, Христа, Миколи Угодника допоможе вам донести до Бога своє прохання.

Доброю молитвою про благополуччя і достатку в родині є змова Богородиці. Можна почати з неї, щоб відчути силу молитви про сім’ю. Буде потрібно ікона, яка напевно є в будинку кожної православної людини. Читайте священний текст щовечора, і навіть більше, якщо відчуваєте в цьому потребу. Всі молитви про міцну сім’ю необхідно переписати на папір і зберігати там же, де ікони. Лист завжди цінніше надрукованого тексту.

«Владичиці Преблагословенна, візьми під Свій покров сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших світ, любов і непрекословіе всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до преждевременния і внезапния смерті без покаяння. А будинок наш і всіх нас, що живуть в ньому, збережи від огненнаго запаленою, воровскаго нападу, усякого злого обставинах, разнаго страхування і диявольського мани. Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти ім’я Твоє Святе завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь. Пресвятая Богородице, спаси нас! ».

Допомога Святої Матрони Московської

Допомога Матрони Московської високо цінується в самих різних сферах. Віра в неї підтверджується реальними чудесами, які відбуваються з людьми, що звертаються до святої. Змова від безпліддя, молитва про сім’ю, яка читається, щоб чоловік любив, як раніше, – все це в її віданні. Молитва за щасливу сім’ю є особливим текстом для всіх православних, найпотаємнішим.

Якщо є можливість, потрібно відвідати мощі Матрони Московської. Якщо такої можливості немає, спробуйте написати лист в монастир з проханням про духовну допомогу. Щоб уберегти сім’ю від розлучення, необхідна також ікона Матрони Московської, на яку ви будете щодня молитися про сімейне щастя, за благополуччя і достаток в сім’ї.

У житті трапляється всяке, але найбільше іншого нам потрібно берегти свою сім’ю. Матрона – покровителька вічних цінностей, цілителька і мучениця. Вона обов’язково допоможе, якщо підносити їй молитви про сім’ю. Моліть про напоумлення і збереження шлюбу, про достаток в дружній родині. Змова на ікони Матрони Московської діє дуже швидко і потужно, ви побачите результат вже через кілька днів.

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даною тобі понад благодаттю разлічния чудеса істочающі. Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних, в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія, утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої, від Бога нам по гріхом нашим попущаемия, визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах, умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість, прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Яка молитва допоможе напоумити чоловіка

Молитва про сім’ю – засіб, до якого вдаються в крайніх випадках, хоча звертатися до Владики треба б частіше і не по суєтним дрібниці. Вона читається як змова і кожна її реалізація повертає щастя і любов у ваше серце по крапельці. Сімейні сварки дуже часто мають просту причину – чоловік почав задивлятися на інших жінок. Не важливо, чому це сталося: через те, що дружина втратила колишню привабливість після народження дітей, просто набридли стосунки, накопичилася втома або будинку «пиляють», ослабла віра … Жодна з цих причин не повинна лежати в основі сімейного розладу і розлучення .

Крім того, інша може застосовувати для допомоги чорний змова, приворот на вашого чоловіка. Улюблений повернеться в сім’ю, навіть при тому, що чоловіки зараз люблять потерзать благовірну, погрожувати тим, що кинуть сім’ю. Розуміння помилки приходить, але не скоро, а віра в те, що можна повернутися, часто не справджується. У перший час чоловік радіє, що живе з молодою, але потім розуміє, як серйозно схибив аж до розлучення.

Збереження сім’ї нерідко стає тягарем самій дружини. У ситуації, коли розмови і сльози вже не допомагають, багато починаються шукати змову або молитву, щоб чоловік не пішов до іншої. У будь-якому випадку буде потрібно ікона Спасителя, щоб виправдати себе в Його очах. Купіть її в церкві і в цей же день почніть читати. Лист, тобто власноруч переписаний текст, тримайте біля ікони. Молитва від зради чоловіка:

«Святий Боже, Святий Кріпкий, Святий Безсмертний, помилуй мене. Прости мені всі гріхи мої, вільні і невільні, відомі і невідомі. Очисти недуги мої душевні і тілесні, і на шлях істинний настав. Висушив мої сльози і дай мені сил пережити всі жалі, які ти поставив на моєму шляху. Покажи мені той шлях, по якому мені потрібно піти. Молю тебе Боже, даруй мені свою допомогу і захист. Амінь. »

Після цієї очисної молитви до вас повинна повернутися міцна віра. Можна приступати до основного тексту:

«Господи, Царю Небесний, Утішителю, допоможи мені в доброму ділі, в порятунок моєї сім’ї. Почуй мене, грішну і негідну, в годину цю молиться до Тебе. Зі сльозами на очах, молю Тебе, подай раба Божого (ім’я), чоловіка мого. Збери заблукалого, і на шлях правий настав. Настав його бути хорошим і гідним чоловіком для дружини його.

Возбуди в серце раба Божого (ім’я) любов до мене, дружині його, і покажи всю тлінність його діянь. Розтопи холодність його, воскреси його любов. Не дай зруйнувати сім’ю, подаруй нам сімейне благо.

Господи, захисти чоловіка мого від диявольської спокуси і гріховного життя. Особливо ж осені і захисти раба Божого (ім’я) від будь-яких напастей і лукавих демонів, які бажають пожерти його і звести до пекла жива.

Настав чоловіка мого жити за заповітами Твоїм: любити дружину свою, піклуватися про неї і нести за неї відповідальність. Врозуми раба Твого (ім’я) почати все з початку, забути і пробачити всі образи на мене.

Господи, всім серцем молю Тебе, не дай розпастися нашій родині. Скрепі мене і чоловіка мого. Даруй нам любов один до одного, терпіння і силу жити разом з твоїх заповідей. На допомогу Твою уповаю, Господи. Амінь. »

Необхідно покластися на волю Господа і смиренно просити про допомогу, про збереження сім’ї. Улюблений повернеться, тому що сила молитовного слова і змова змушує одуматися будь-якої людини. А досвідчені віруючі також розповідають про те, що буває так: молитва за свою сім’ю картає дружину і вона розуміє, що триматися насправді нема за що, любов виявилася помилкою, і чоловіка потрібно відпускати на всі чотири сторони.

Молитва за дружну сім’ю

Православні сім’ї повинні брати приклад із весілля Петра і Февронії. Святі муромские князі дуже шановані в народі. Через випробування і життєві негаразди вони пронести чисту любов, а в кінці життя вона прийняли чернецтво. Вони померли в один день, попросили Бога про допомогу в цьому, тому що більше не змогли б ні хвилини перебувати в різних місцях, їх віра злилася воєдино.

Люди шанували їх і не послухалися, тому що це були чесні і справедливі правителі. Після смерті їх тіла рознесли по різних храмах, тому що це правильніше з релігійної точки зору, але на ранок вони знову опинилися разом, в одній труні. Та сама «любов до гроба» втілилася в життя святих.

Молитви Петру і Февронії про сім’ю слід підносити, якщо виникли сумніви у вірності і любові або хочеться повернути колишні почуття, які цвіли ще до укладення шлюбу, є потреба в допомозі. Крім того, можна молитися, щоб позбутися від самотності, знайти другу половинку і знайти довгоочікуване щастя. Священний текст підходить також для зміцнення благополуччя в родині і сім’ях дітей.

Побільше почитайте про історію життя святого подружжя, щоб надихнутися їх прикладом. Віра, яку буде відображати ікона, тільки посилиться від цього. Сильна молитва про напоумлення дружини, щоб чоловік поважав, а діти більше слухалися. Читати її можна по три рази кожен день. Про збереження сім’ї і любові і допомоги своїй вірі слід дбати щодня, не тільки словом, а й ділом.

«Про угодники Божі, благовірний княже Петра і княгині Февронії, до вас вдаємося і до вас зі сподіванням міцним молимося: піднесіть про нас, грішних (імена), святої молитви ваші до Господа Бога і випросіть у благості Його вся благопотребная душам і тілам нашим: віру праву, надію благу, любов нелицемірну, благочестя непохитне, в добрих ділах успіх. Ісходатайствуйте нам у Царя Небесного житіє благополучне і добру християнську кончину. Їй, чудотворці святі! Чи не погорджувати молитов наших, але будите про нас присниться предстатель до Господа, і сподоби нас поміччю вашою вічне спасіння получити і Царство Небесне унаследоваті, та дякуємо невимовне людинолюбство Отця і Сина і Святого Духа, в Троїце покланяемаго Бога на віки віків. »

замість висновку

Якщо у вас молода сім’я, і ??улюблений починає діяти на нерви, зупиніться на хвилиночку, щоб згадати, що сварки і притирання – це нормально. Потім ви станете єдиним цілим, а зараз потрібно потерпіти заради любові, але не більше того. Усередині моліться і просіть про смирення. Якщо вам вдасться умовити чоловіка читати змову – ефект посилиться, і ви відчуєте то саме сімейне єднання. Змова на любов, прохання про допомогу і молитви за міцну сім’ю на святі ікони доходять швидше і краще.

Не важливо, яку молитву ви виберете – Спасителю, Богородице або Матрони Московської. Важливо, щоб вона подобалася вам, як і ікона, і ви відчували посил, який закладений в священний текст. І пам’ятайте, що лист від руки цінніше надрукованого тексту. Будьте впевнені, що поступово ви вийдете на спокійний діалог і станете щасливими чоловіком і дружиною. Не бійтеся звертатися до святих з проханням про допомогу. Міцна сім’я здатна пережити всі життєві негаразди.

Ссылка на основную публикацию