Молитви допомагають від проблем і неприємностей на роботі

У складний кризовий період в економіці країни дуже легко потрапити під скорочення. Ніхто не може гарантувати відсутність неприємностей. На роботі непросто вибудувати хороші взаємини з колегами і начальством. Підступи недоброзичливців посприяють звільненню, навіть якщо ви ідеально виконуєте свої посадові обов’язки. На людину навалюється сильна депресія.

З Небес на землю дивиться Той, Хто здатний вам допомогти. Він бачить відчай і смуток, які наповнюють ваше життя і прагне допомогти вам. У найтемніші часи помічайте радісні моменти, нехай і невеликі, але роблять вас добрішими. Не дозволяйте темряві проникнути в ваше серця. Використовуйте силу молитви, щоб зміцнити стопи свої на праведний шлях.

збереження роботи

На що ж сподіватися простому співробітнику, який всього лише бажає зберегти роботу? Тільки на себе і допомогу Вищих сил. Якщо у вас благі наміри, молитва проти неприємностей допоможе вам просунутися в кар’єрі і позбутися від ворогів. Це перевірений змова, який діє безвідмовно незалежно від специфіки вашої професійної діяльності.

Якщо ваша мета – зберегти за собою посаду в період масового скорочення, то вам ідеально підійде простий змову на воду. Як відомо, рідина здатна запам’ятовувати молитви і робити добрішими навколишній простір. Ця дивовижна сила води використовується в змові від неприємностей на роботі, з колегами і начальством.

Беремо маленьку пластикову пляшку. Наливаємо в неї воду. Ставимо під ліжко в районі ніг на три доби. На третій ранок відносимо її на роботу. В туалеті на службовому місці необхідно омити руки і обличчя, примовляючи: «Ходила сюди і буду ходити. Була тут і буду тут. Амінь. ». Це сильна молитва. Якщо ви вкладаєте в неї всю душу, вона вбереже вас від скорочень і негараздів в роботі.

Спільна молитва від проблем в кар’єрі та сім’ї

Від конфліктів з начальством допомагає щоденна практика молитви. У моменти, коли на роботі трапляється біда, ми з подвоєною силою просимо захисту від ворогів. Звертаємося до Богоматері, ангелів і Самого Господа. Біди приходять у ваш будинок разом з проблемами в кар’єрі? Перевірте чудодійну силу щирої молитви.

Втихомирювати напади гніву, заспокоюйте себе перед тим, як звернутися до Вищим силам. Ваш розум повинен бути спокійний, інакше ваше зло обернеться проти вас же самих. Правила читання молитви:

  1. Найкраще місце для читання православної молитви – церква.
  2. Якщо читаєте будинку – запаліть церковну свічку.
  3. Краще знати текст напам’ять.
  4. Перед читанням заспокойте розум, вкладіть всього себе в слова.
  5. Сконцентруйтеся і уявіть перед собою святого, до якого звертаєтесь.

Увага! Якщо відчуваєте, що не зможете самостійно впоратися з агресією, то для здійснення молитви зверніться до духівника. Хочете, щоб захист був максимально сильна? Можна замовити молебень, наприклад, Борису і Глібу.

Текст молитви св. від неприємностей:

«Про двійці священна, братія прекрасна, Добло страстотерпця Бориса і Гліба, від юності Христу вірою, чистотою і любов’ю послужівшіі, і кровьмі своїми, яко багряницею, украсівшііся, і нині з Христом царствующіі! Чи не забудь і нас, сущих на землі, але, яко тепла заступниці, вашим сильним клопотанням перед Христом Богом збережіть юних у святій вірі й чистоті ненанесення від усякого підступу невіри і нечистоти, захистіть всіх нас від усякої скорби, озлоблений і наглої смерті, приборкаєте всяку ворожнечу і злобу, дійством диявола споруджували від ближніх і чужі. Молимо вас, христолюбивий страстотерпця, випросіть у Велікодаровітаго Владики всім нам залишення гріхів наших, однодумність і здоров’я, позбавлення від нашестя цих країв, розбрату, виразки і голоду. Снабдевайте своїм заступництвом країну нашу, всіх хто поважає святу пам’ять вашу на віки віків. Амінь. »

Молитва св. Бориса і Гліба – сильний захист проти неприємностей на роботі, з начальством, фінансових негараздів і проблем в сім’ї, які пов’язані з усім цим. Після прочитання в вашому житті запанує гармонія, а за нею прийдуть достаток і спокій.

Молитва Архангела Михаїла проти злого начальника

Проти несправедливого керівництва допомагає молитва Архангела Михаїла. Конфлікт на роботі може трапитися з кожним, адже інтереси людей різні, думки часто не збігаються, і своїми словами ми можемо нажити собі ворогів. У начальника є влада – він може застосувати до вас покарання, дати непосильну роботу або звинуватити в тому, чого ви не робили.

Пам’ятайте – все в ваших руках! Якщо до вас ставляться не по-людськи, ви завжди можете звернутися до Ангелам для отримання вищої сили. Вони знищать все зло, яке приносять люди. Конфлікт може вирішитися благополучно, потрібно лише допомогти собі праведної молитвою і постом.

Текст молитви від злого начальника Архангела Михаїла:

«Милосердний Господи! Ти колись устами і молитвою пророків зачинив безодні, зупиняв ріки, затримував води, загороджував левам в рові.

І нині затримай і сповільни до своєчасної всі задуми навколо стоять мене ворогів і тих, хто думає про моє переміщення, звільнення, зміщенні, вигнанні. Так і зараз зруйнував жадання і вимоги всіх, хто судить мене, замкнені уста і серця всіх обмовляють, злобують і рикаючих на мене і всіх хулящих і таких, що принижують мене. Так і нині наведи духовну сліпоту на очі всіх ворогів моїх, що воюють проти мене.

Захисти дім мій, в якому я живу, в колі молитов моїх до Тебе і збережи його від вогняного запаленою, злодійського нападу і всякого зла і страху. Стримай за огорожею будинку мого все супротивні сили і всіх хулящих ім’я Боже і зневажають мене.

О, Боже Великий, нині призупинити всі задуми ворогів моїх, що хоче вигнати мене з міста цього і погубити мене: чи не допускай їм наближатися до будинку цього, зупини їх силою молитви моєї: «Господи, Суддя Всесвіту, Ти, якому невгодна всяка неправда, коли дійде до Тебе молитва ця, нехай Свята Сила зупинить всіх ворогів на тому місці, де спіткає їх ».

Молю тебе Всемогутній Господь Бог, захисти мене від сатанинських підступів, віджени всі підступи диявольські і бісівські чари від мене, не дай їм дошкулити мені, не дай їм погубити мене і надбання моє.

Молю могутнього і грізного стража Архистратига Михаїла, щоб він своїм вогненним мечем посік всю волю ворога мого і всіх бажаючих погубити мене. Молю Архангела Михайла про те, щоб він стояв непорушно на сторожі свого дому, всіх, хто живе в ньому і всього надбання його. Молю Архангела Михайла про те, щоб він був для всіх ворогуючих проти мене і замишляють капості робити мені, воістину якоїсь перешкодою і непорушною стіною, що обгороджує мене від усякого зла і тяжких обставинах.

Господи благослови! Амінь. »

Сила цієї молитви перевірена часом. Століттями стражденні зверталися за допомогою до Небес: просили заощадження від ворогів, примирення в сварці, заспокоєння гніву. Молитва Архангела Михаїла – дійсно сильна захист від ворогів і конфліктів з начальством.

Про реальну силу слова

За допомогою церковної молитви достукатися до Вищих сил можна набагато швидше. Бувають ситуації, коли людині не під силу впоратися з труднощами самому, – загроза звільнення, сварка з начальством, конфлікт думок, підступи ворогів. У таких випадках потрібен захист, навіть якщо ви дуже чесний працьовитий чоловік. На жаль, в світі багато несправедливості.

Скористайтеся однією з наведених вище молитов, і ви на собі відчуєте, яка сила встала на вашу сторону проти недоброзичливців. Убережіть себе від гніву Божого, не зв’язуйтеся з чорною магією. У важкій ситуації просите підтримки в церкві.

Ссылка на основную публикацию