Молитва про поповнення розуму, яка допомагає дітям у навчанні та виборі життєвого шляху

Образ «Додаток розуму» для християн особливо цінний, тому що рідкісний. На ньому Богоматір представлена ??в незвичному для московської іконографії положенні – стоїть. На руках у неї Христос. Вони обгорнуті в коконообразной полотно, прикрашене орнаментами з хрестами і плетінням. Ікона зображує Матір Божу стоїть перед входом в Царство Небесне, навколо неї парять ангели. Вони тримають в руках запалені свічки. Символічне значення полум’я – світло істини.

Молитва і ікона про поповнення розуму означають одне і те ж: Ісус приносить себе в жертву, щоб віруючі знайшли дорогу до Єрусалиму Небесний. Пресвятої Богородиці з немовлям моляться, щоб встати на шлях істинний, знайти щастя в пізнанні і домогтися успіхів у навчанні та науці.

непроста історія

В середні віки монах-іконописець, як і будь-який інший церковний служитель, вникав в таємниці християнської віри. Він читав книги, створені до розколу і після. Чернець задавався питанням, як прожити безгрішне життя і знайти сили для невтомній молитви. Він так сильно хотів дошукатися істини, що в підсумку збожеволів.

У моменти просвітління заблукалого розуму монах просив Богородицю, щоб та додала йому розуму. Після однієї з таких молитов Матір дійсно стала йому і звеліла написати ікону. Перед нею з тих пір люди повинні говорити заклинання і молитви для додавання розуму. Але бачення не було постійним – воно зникало в пітьмі безумства. У такі моменти монах починав старанно молитися, і поступово свідомість повернулося до нього повністю. Ікона була дописана вже в здоровому глузді, а образ став чудотворним. Йому моляться душевнохворі і люди з психічними розладами, а також їхні родичі та всі співчуваючі. Згодом молитва цій іконі про поповнення розуму стала більш поширеною, нею користуються учні та студенти.

Оригінал ікони зберігався в Рибінську, в Спасо-Преображенському соборі, але був втрачений. У нас залишилися тільки списки, наприклад, в храмі святої Тетяни при МДУ. Образ Богородиці, що допомагає студентам, шанують 28 серпня. В цей час молитви надходять особливо ефективні.

Сильний молитовний текст для учнів

Бездоганне знання матеріалу – не єдина гарантія того, що ви складете іспит на відмінно. Якщо ви віруюча людина, підключайте всі ресурси для допомоги в навчанні. Прочитайте молитву перед іконою додаток розуму. Для цього не потрібно йти до церкви, можна купити маленький образок і завжди носити його з собою, а перед навчанням вимовляти сильну молитву.

Священний текст допомагає зосередитися, зібратися і набути впевненості в собі. У важких ситуаціях, якщо викладач вперто не хоче ставити хорошу оцінку, цей текст не раз виручить вас. Приймайте вірне рішення з Божественної підтримкою. Це не змова, а молитва Богородиці:

«Богородице Пречиста, Будинку, його ж созда Собі Премудрість Божа, дарів духовних подателько, від світу до премирними розум наш зводить і всіх до пізнання розуму призводить! Прийми молебний спів від нас, недостойних рабів Твоїх, з вірою і розчуленням поклоняємося перед пречистих Твоєю. Умоли Сина Твого і Бога нашого, нехай дасть властей нашим мудрість і силу, судиям правду і неупереджений, пастирем мудрість духовну, ревнощі і пильнування за душі наші, наставником покору, чадом послух, всім же нам дух розуму і благочестя, дух смирення і лагідності, дух чистоти і правди. І нині, Всепетая, Вселюбімая наша Мати, подай нам розуму додаток, вмираючи, з’єднай у ворожнечі і поділі сущія і поклади їм Соуз любові нерозв’язний, всіх заблудлих від нерозуміння до світла істини Христові зверни, страху Божого, стриманості і працьовитості настави, слово премудрості і душекорисне знання тим, хто просить даруй, осені нас вічною радістю, херувимів світлих і серафимів чесно суща. Ми ж, славна справи і многоразумную премудрість Божу в світі і життя нашої бачачи, усунути земні суєти і зайвих життєвих турбот, і розум, серце наше на Небеса зведемо, яко да Твоїм заступництвом і поміччю славу, хвалу, подяку і поклоніння за вся в Троїце славимому Богу і всіх Творцеві возсилаємо, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. »

У чому ще допомагає молитва

Навіть якщо шкільні та університетські роки давно позаду, молитва і ікона «Про збільшення розуму» допоможуть вам знайти гармонію з собою. Чи відчуваєте, що засмучені власним вибором або боїтеся прийняти рішення – моліться. Перед чином слід молитися, якщо ви вступили на новий шлях, пізнаєте нові науки або ремесла. Сучасне життя змушує нас самоосвічуватися протягом багатьох років, і це добре. У справі освоєння життєвих премудростей вам теж допоможе ця молитва. Ваші діти обов’язково будуть вчитися, і молитовна батьківська підтримка їм добре допоможе.

У чому допомагає молитва перед іконою «Додаток розуму»?

  • Якщо ви або ваша дитина відстаєте по навчанню, не встигаєте виконувати завдання.
  • У разі, коли дитина має норовистим характером, не хоче смирно сидіти на заняттях.
  • Якщо є затримка в розвитку і розумові розлади і у дітей, і у дорослих.
  • При будь-яких душевних розладах самого різного генезу.
  • Якщо стала здавати пам’ять, увагу і концентрація.
  • Коли потрібно терміново освоїти великий обсяг інформації.
  • У науковій роботі.

А ще молитва «Про збільшення розуму» може врятувати при сильних ураганних вітрах. Бог вбереже від матеріального краху, який часто слід за таким лихом. Звернення до Цариці Небесної з текстом молитви повинно бути щирим.

У народі образ користуються великою любов’ю. Хоча вона написана не за московськими канонам, ікона має велику силу. Додає розуму ефект стане в нагоді і для заспокоєння божевільних, тому що має історію з божевільним іконописцем, але початковий сенс образу саме в тому, щоб знайти розуміння і встати на вірний шлях.

висновок

Сильний молитовний текст допомагає дорослим людям не кидатися в своєму виборі і не помилятися. Хто з нас не брав наносні блискітки за світло істини? Що додав розуму вже ніколи не буде так жорстоко помилятися. Ми дивимося в небо, чекаючи появи невідомої планети або нищівного метеорита, а потрібно дивитися в небо з бажанням знайти Небесне Царство. Люди – загадкові істоти. Вони здатні прийняти на віру будь-яку нісенітницю, а істина так і залишиться для них покритою мороком.

Залиште в спокої псевдонауки, але не зупиняйтеся в розвитку. Рідкісна і сильна ікона «Додаток розуму» притягує тих, хто усвідомлює, що може помилитися. А раз йому відкрилося це, то і до духовного просвітлення недалеко. До ікони йдуть батьки, які хочуть допомогти своїм дітям, і зневірені близькі людей з відхиленнями в психіці.

Аналог ікони «Додаток розуму» є ще в Італії. У мальовничому містечку Ларетто знаходиться «Ключ до розуму», але італійці визнають, що образ потрапив до них з Росії. Не варто з’ясовувати і дошукуватися правди, просто майте на увазі, що додати собі розуму і духовності до відповідних ікон йдуть люди з усієї планети. Молитва про поповнення розуму допоможе вам і родичам, якщо ви зумієте покаятися в гріхах перед собою і Богом. Ідіть християнським шляхом, а Богородиця буде вам в цьому дороговказною зіркою.

Ссылка на основную публикацию